Betét esetén semmi sem lehet egyszerűbb. Megy a fiókja “befizetés / kifizetés” szakaszába, kiválasztja a fizetési módot és a jóváírandó összeget, és kész.

Az összes főbb bankkártyával jóváírhatja számláját:
Vízum
Visa Debit
MasterCard

Használhat más fizetési lehetőségeket is, például az elektronikus 1xbet pénztárcákat, például:
Moneybookers
Neteller
Instadebit
Paysafe kártya
Skrill
Eco

A visszavonás több munkanapot is igénybe vehet, az alkalmazott fizetési mód típusától függően, de általában minimum 3 munkanapot engedélyez.

A tranzakciók biztonságát az alkalmazott fizetési módtól függetlenül 1xbet garantálja.

Előléptetések és versenyek

Az 1xbet Sports egy innovatív weboldal, amely rengeteg promóciót és bónuszt kínál azoknak az ügyfeleknek, akik szívesen fogadják a fogadásokat és az online játékokat.

Ezenkívül a fogadóirodának van egy “BlackWack Happy Hour” elnevezésű ajánlata, amely egy gyors, 24 órás időszakban zajlik. A koncepció az, hogy 10% -os visszatérítést kínál a tétedre, ha a tétjegyed elvész.

A szolgáltatás a “cashout” funkcióval is rendelkezik a kombinált és / vagy egyfogadáson. Ez az ajánlat lehetővé teszi, hogy minden felhasználó visszanyerje tétjét az esemény vége előtt.

A szuper okos visszavonási rendszer kiszámítja az aktuális játék és a tét gyors megtérülését. Ez átfogó becslést nyújt Önnek az aktuális tétjéről, és Ön választhatja, hogy érvényesíti-e a visszavonását.

Navigáció

A weboldal megfelel az online fogadási oldal elvárásainak. A tervezés meggyőző, a navigáció egyszerű és a keresés hatékony.

Annak, aki nem gyakran fogad és nincs más fogadási számlája, nem okozhat gondot a webhelyen történő navigálás. Az oldal még a legtapasztaltabb fogadók számára is elérhető, akik többségében legfeljebb 10 sportfogadás-számlával rendelkeznek.

Az egyetlen negatív pont, amelyet adhatnánk, és amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni, a webhely bizonyos esetekben történő betöltési ideje. A nagy forgalomban, például szombat délután vagy a Bajnokok Ligája meccsnapjain gyakran meglehetősen hosszú várakozási idők vannak, és a legrosszabb esetben a helyszín akár össze is omolhat.