Hochei playoffs peste, acum Unibet căutați pentru o stea. Va fi un shooter?

Tensiunea de către fanii torturați din Sparta și White Tigers din Praga din Liberec. Scorul pentru scoruri. Arte complete. Obiective Unibet surprinzătoare și șanse pierdute.

După șapte luni, Extraliga a ajuns la o finală decentă. Cea de-a șasea ciocnire a celor mai bune două echipe sa încheiat la 85:09 și a adus Liberec primul titlu din istoria clubului. În prezent, competiția nu poate fi clasată printre cele mai bune din lume, rezultatele Ligii Unibet Campionilor arată inexorabil. Treptat, așii internaționali reali, care până în prezent au împodobit-o, dispar – Hašek, Straka, Nedvěd, Čajánek, Ručinský…Totuși, în seria Liberec – Sparta s-au găsit destul de mulți băieți care aspirau la Premiul Václav Pacina pentru eroul de knockout.

Cel mai recent, Michal Řepík, un canonist din Liberec cu un trecut spartan, a aplicat-o recent. Pilgrimul a marcat de cinci ori în patinele europene și de peste Unibet bonusuri pariuri mări împotriva Spartei, în total de zece ori în playoff. “Sfecla știe unde să stea. Are o mare miros de miros pentru astfel de situații “, a spus partenerul Branko Radivojevic.

Rase de rapiță mare Unibet și dețineți câteva mâini la îndemână.În ultimele zile, o minte deosebit de excitată îl conducea. “Finale înseamnă motivație pentru toată lumea”, a spus el. “Dar în tinerețe am jucat ceva pentru Sparta, știu o mulțime de băieți și oameni din jurul echipei, ca să mă motiveze și mai mult”. Sfatul mesei de împușcare a fost împărțit cu adversarul Jaroslav Hlinka, care Unibet a câștigat și scorul ( 10 + 7). Cu toate acestea, candidatura sa pentru trofeul lui Pacino a agitat încheierea celui de-al cincilea joc. În primul rând, veteranul spartan a contribuit cu greșeală la o greșeală de 4: 3 în Repy, înainte de a transforma o penalizare în ultima secundă.

“Toată lumea a văzut că nu am inventat nimic”, a spus el înfuriat microfonului Unibet televiziunii cehe. De asemenea, statisticile plus / minus (-2) îl răsfrâng. Am fost târși prin playoff.Toată lumea are dreptul la o greșeală, din păcate, sa întâmplat “, a spus antrenorul Josef Jandač. Ján Lašák cu experiență a revenit la gheață la sfârșitul finalei după ce un alt fost Spartan Marek Schwarz Unibet la înlocuit într-o singură pisică și în alte două pisici. “Îmi plac momentele cele mai emoționante”, spune el De exemplu, o lovitură la rana lui Repy de pe aripa dreaptă a celui de-al patrulea meci ar fi bine fixată. Mai mult, totuși, a făcut-o. – Sa prins bine, spuse Jandach.În plus, șefii potențiali Radim Simek (23 de ani) și Adam Polasek (24) au reușit să sprijine atacul. Šimek din Liberec a acumulat 10 puncte în 14 curse și Spartan Polášek 12 puncte în 17 raliuri. Deși apărătorii primesc rar Premiul Pacin, Shimka ar fi cu siguranță mulțumit. El Unibet a obținut o lovitură la lovitura de campionat.